Hírek

III. Richárd Show újra Komáromban!

III. Richárd show újra komáromban! A 2023-as bemutató óriási sikere után, ismét a KlapkAréna színpadán a III. Richárd show. Várjuk Önöket szeretettel a komáromi Monostori Erődbe. Ha már látták és tetszett, akkor azért, ha még nem, akkor pedig azért, hogy egy fordulatos, humoros és látványos színházi élménynel gazdagodjanak.

Téli szünet a Monostori erődben - Meseautó

Téli szünet a monostori erődben - Meseautó Rendézvénysorozatunk következő epizódjaként egy olyan klasszikus történet musical változatára várjuk Önöket, ami az egész családnak kellemes időtöltést nyújthat. Lassan itt az év vége, de idénre még utazzunk egyet a Meseautóval a humor és a fülbemászó dallamok világába a komáromi KlapkArénában. (more…)

Téli szünet a Monostori erődben - Az elátkozott királylány

Téli szünet a monostori erődben - Az elátkozott kiálylány A téli szünetben sem hagyjuk unatkozni a családokat. Rendézvénysorozatunk első darabja egy igazán szórakoztató előadás lesz. Az elátkozott királylány című családi musicalünket láthatják a karácsonyi ünnepek után elsőként a Monostori erőd fűtött rendezvénysátrában a KlapkArénában! (more…)

Ha december, akkor Isten pénze

isten pénze - egy csodás karácsonyi történetKözeleg a karácsony így az idei évben is színpadra kerü Charles Dickens - Karácsonyi ének című művéből született musical,amely ilyenkor karácsony környékén igazi családi kikapcsolódást nyujthat.Az előadás Komáromon kívül többek között még Alsóörsön, Kazincbarcikán és Szombathelyen is látható lesz.

JÖN! A gonosz mostoha - családi musical - Ősbemutató

JÖN! JÖN! JÖN! 2023 decemberében máris újabb darabbal debütálunk. Színpadra kerül A gonosz mostoha című új magyar családi musical. Saját vidám történetként a mesék sokszor visszatérő negatív főhősét mutatja be, vagyis azt, hogy milyen élete is lehetne, ha ma íródnának a történetei, illetve mi vezetett ahhoz a sztereotípiához, hogy a mesék mostohája csak gonosz lehet.…

Magyarock hajó

Magyarock hajóEz év augusztusában kifut a komáromi Monostori erőd Dunai bástyájánál lévő kikötőből a Magyarock hajó. Egy kellemes sétahajózás a Dunán, közben pedig társulatunk tagjai szórakoztatják majd a kedves közönséget.

Szép nyári nap - Búcsúelőadás

szép nyári nap - búcsúelőadásJópár év után, idén legnagyobb sajnálatunkra lekerül a repertoárunkról a Szép nyári nap című előadás, melyet a közönség nagyon szeretett hiszen a darabban a legnagyobb Neoton slágerek csendültek fel, és sokszor a nézők a színészekkel együtt énekelték ezeket a nézőtéren. Augusztus 24-én a Monostori erőd szabadtéri színpadán lesz látható a musical,…